Ταυτότητα
Ευρωπ. Σχέσεις Επικοινωνία
  Protoporia UK- Home
  Χαιρετισμός
  Ιστορικό
  Αρχές
 
  Θέσεις
 
 
 
   
   
   
   
   
   
  ________
  Ε.Φ.Ε.Κ Η.Β
  Πρωτοπορία
  ΔΗ.ΣΥ
  ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ
  E.D.S.
   

 

 

Χαιρετισμός του Προέδρου της Φ.Π.Κ. Πρωτοπορίας Η.Β Μιχάλη Τίμινη
Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι Πρωτοπόροι,


Η έναρξη της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς μας βρίσκει ανανεωμένους και πιο πλούσιους με την λειτουργία της ιστοσελίδας μας. Η ιστοσελίδα θα είναι ένα μέσο για βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών αλλά και των φίλων της Πρωτοπορίας Ηνωμένου Βασιλείου.

Επιπρόσθετα η ιστοσελίδα προσφέρει ενημέρωση γύρω από θέματα που αφορούν την παράταξή μας αλλά και γενικότερα το φοιτητόκοσμο. Για ακόμη μια φορά η παράταξη μας πρωτοπορεί και στην αξιοποίηση της τεχνολογίας αποδεικνύοντας τη συνέπειά μας στο ραντεβού μας με το 2002. Είμαστε μιαν σύγχρονη παράταξη εις την υπηρεσία του Έλληνα Κύπριου φοιτητή.

Ο καθένας μας έχει θέσει τους δικούς του επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Σε αυτό το σύντομο μήνυμα θα ήθελα να σας ευχηθώ οτι καλύτερο και κάθε επιτυχία. Παράλληλα έχουμε ένα κοινό στόχο που δεν είναι άλλως από το να γίνει η Πρωτοπορία Μεγαλύτερη, Καλύτερη και Δυνατότερη, έτσι για την επίτευξη του στόχου αυτού θα ήθελα να σας ενθαρρύνω και να σας προσκαλέσω να συνεχίσετε την ενεργή συμμετοχή σας στην Πρωτοπορία. Μιαν ενισχυμένη Πρωτοπορία σημαίνει ταυτόχρονα μια μεγαλύτερη πρόσφορα στους φοιτητές.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ όλους για την μέχρι τώρα συμμετοχή σας και την συνεισφορά σας στην Πρωτοπορία. Το διοικητικό συμβούλιο και γενικά η Πρωτοπορία λειτουργούν όπως πάντα αρμονικά και εποικοδομητικά και προχωρούν προς υλοποίηση των στόχων που έχουν ήδη θέσει.

Επί ευκαιρίας θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κυκλοφορία του οδηγού σπουδών της Πρωτοπορίας. Ακόνη θα ήθελα να σας παροτρύνω να υποβάλετε οποιεσδήποτε εισηγήσεις και παρατηρήσεις για την περαιτέρω αναβάθμιση της ανανεωμένης μας ιστοσελίδας.

Τέλος εκφράζουμε σε όλους τις θέρμες μας ευχές για ότι καλύτερο.

Φιλικά
Μιχάλης Τίμινης
Πρόεδρος Φ.Π.Κ. Πρωτοπορία ΗΒ

Ταυτότητα| Διοικ. Συμβ.| Οδηγός Σπουδών| Δραστηριότητες| Ευρωπ. Σχέσεις| Επικοινωνία| Top
©Copyright Πρωτοπορία Η.Β. All Rights Reserved.
Designed and Developed by Louis Loizou l.loizou@lse.ac.uk| Last updated 0802